Petri Ollille QEP-arvonimi

Joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna Brysselissä käytiin järjestyksessään 26. QEP -arviointijurytys. Sen seurauksena Suomeen saatiin yksi uusi Qualified European Photographer, Petri Olli Seinäjoen Studio Streetistä.

Ammattivalokuvaajien eurooppalaisen kattojärejstön FEP:n myöntämä QEP-arvonimen (Qualified European Photographer) saaminen edellyttää valokuvaajalta pitkäjänteistä ja vaativaa työskentelyä sekä monipuolista kouluttautumista alalle. Arvoa haetaan nimettömänä 12:sta kuvan sarjalla, jonka tulee ilmentää hakijan kuvaustekniikan hallintaa sekä omaa persoonallista näkemystä ja tyyliä valokuvaajana. Hakemukset arvioi arvovaltainen kansainvälinen tuomaristo.

Petrin menestyksekkään eläinaiheisen muotokuvasarjan näet tästä, lämpimät onnittelut!


Viimeisimmät artikkelit