Irina Kolomijets voitti Vuoden Hääkuva- kilpailun

Vuoden Hääkuva-kisassa taas hienoja sijoituksia SAV:n jäsenille!

Häät-lehden järjestämän perinteisen Vuoden Hääkuva –kilpailun voitti tällä kertaa Irina Kolomijets retrohenkisellä Vintage Wedding -kuvallaan. Irinalle kilpailu oli varsinainen täyspotti, sillä Vintage Wedding -kuva voitti sekä kisan miljööhääkuvasarjan että kokonaiskilpailun, lisäksi Irina vielä kunniamaininnan studiokuvasarjassa. Kilpailussa Vuoden Morsian –sarjan voitti Mika Peltomaa, lisäksi kunniamainintoja saavuttivat Noora Slotte (miljöökuvasarja), Marko Koivuporras (studiokuvasarja) sekä Wenjie Wu (dokumentaarinen hääkuva).

Kilpailun tuomariston muodostivat Sari Yli-Salomäki Häät-lehdestä, Tiina Ahteela Nikonilta, Esa Isto Fotonetistä sekä SAV:n edustajana Mikaela Löfroth.

Lämpimät onnittelut ennen kaikkea Irinalle, mutta myös muille kilpailussa menestyneille!

Lue tästä lisää mm. kaikista kisassa palkituista kuvista

VINTAGEWEDDING-PAULIINA-MATTI-irina-kolomijets


Viimeisimmät artikkelit