Soila Kaski Teemakilpailun voittoon

Soila Kaski Teemakilpailun voittoon

Seinäjokinen valokuvaaja Soila Kaski on voittanut Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n järjestämän Teemakilpailu-valokuvakilpailun. Teemakilpailu järjestettiin nyt kuudetta kertaa, teemana oli tänä vuonna ’Minusta tulee isona’. Voittaja julkistettiin 12.10.2014 Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n syyspäivien yhteydessä Jyväskylässä.

Yhdistys järjestää vuosittaisen Vuoden Muotokuvaaja-kilpailun, mutta Teemakilpailulla halutaan tarjota yhdistyksen jäsenille mahdollisuus saavuttaa kilpailumenestystä myös muilla kuin muotokuvilla. Teemakilpailun voittajan valitsi tänä kolmesta henkilöstä koostuva tuomaristo, jonka muodostivat hallitseva Vuoden Muotokuvaaja Sami Reivinen, Color-Kolmion edustaja Merja Ailama-Mäkitalo sekä luokanopettaja Päivi Maanoja-Lintulaakso.

Soila Kasken kuva ’Lentäjä’ nousi tuomariston selkeäksi suosikiksi. Tuomariston mukaan kuvassa on tarina, aidosti latautunut hetki keskittymisessä täydelliseen suoritukseen ja pojan ja isän ilmeet ja asennot kertovat tilanteesta paljon.
Kilpailussa toiseksi tuli nuori porilaiskuvaaja Nelly Stenroos kuvallaan ’Elämäni prinsessana’ ja kolmanneksi Mika Ahonen Kemistä kuvallaan ’Luontokuvaaja’.

Soila Kaski on toiminut valokuva-alan yrittäjänä jo noin 20 vuoden ajan. Hänen yrityksensä Studio Weissi toimii Seinäjoella.

 


Viimeisimmät artikkelit