Antti Karppiselle MM-kultaa

Antti Karppiselle MM-kultaa

VALOKUVAAJA ANTTI KARPPISEN KANSAINVÄLINEN MENESTYSPUTKI SAA JÄLLEEN JATKOA

Karppinen jälleen palkintosijalle World Photographic Cupissa

Kuopiolainen valokuvaaja Antti Karppinen saavutti upean ykkössijan maailmanlaajuisen World Photographic Cup –kilpailun Illustrative & digital art -sarjassa. World Photographic Cup (WPC) on nyt neljättä kertaa järjestetty kansainvälinen ammattivalokuvaajien maaottelumainen kilpailu, jossa yksittäiset kuvaajat kisaavat eri sarjojen palkintosijoista ja muodostavat kansallisen joukkueen kisaamaan kokonaisvoitosta eli ’maailmancupista’. Suomen joukkueen muodostivat tällä kertaa Karppisen lisäksi Mikaela Holmberg, Toni Härkönen, Heidi Järvi, Sami Kallioniemi, Onni Wiljami Kinnunen, Maria Mäkelä, Pauli Purtilo, Eetu Sillanpää, Vesa Tyni ja Johanna Uusitalo.

Kisassa on Suomen joukkueesta joku on ollut mitalisijoilla jokaisena kertana, Karppinen nyt toista kertaa; kaksi vuotta sitten hän saavutti pronssimitalin hääkuvasarjassa.

World Photographic Cup-kilpailun palkinnot jaettiin 23.2.2017 Japanin Yokohamassa japanilaisen ammattivalokuvaajajärjestön kongressin yhteydessä.  Maailmancupin kokonaiskilpailun voitti nyt toista kertaa peräkkäin Portugalin joukkue, kisaan osallistui yhteensä 26 maajoukkuetta.

Karppinen on yksi kuopiolaisen Alias Studioiden osakkaista, hän työskentelee monipuolisesti eri valokuvauksen eri kentillä ja toimii paljon myös alan kouluttajana. Hän on ollut muutaman viime vuoden yksi kansainvälisesti palkituimmista suomalaisista valokuvaajista.

Youtube-video kuvan synnystä

https://www.youtube.com/watch?v=Dgw86VtPUtg

Blogi

http://anttikarppinen.com/2016/09/inspired-by-m-c-escher-i-created-image-that-i-could-never-hang-to-my-own-walls/

 


Viimeisimmät artikkelit