Suomalaisen valokuvauksen superviikonloppu 23.-25.3.2018

23.-25.3.2018 vietettiin suomalaisen valokuvauksen superviikonloppua erityisesti Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n jäsenten kannalta:
Perjantaina 23.3. Vesa Tyni ja Pekka Homanen saavuttivat yhdistyksen Mestariarvot, Emmi Virtanen kruunattiin Vuoden Muotokuvaajaksi 2018 ja Onni Wiljami Kinnunen, Vesa Tyni ja Antti Karppinen nousivat palkintosijoille Fotofinlandiassa. Koko Fotofinlandian voitti luontokuvaaja Markus Varesvuo talvisella kuvallaan viirupöllöstä.
Sunnuntaina 25.3. Irlannin Brayssa jaettiin FEP European Professional Photographer of the Year 2018 -kilpailun palkinnot ja kisan kokonaisvoittajaksi ylsi mainoskuvasarjan voittanut Onni Wiljami Kinnunen. Kinnusen lisäksi mitalisijoille nousivat kuvituskuvasarjan voittanut Mikaela Holmberg sekä samassa sarjassa pronssille noussut Juhamatti Vahdersalo. Finalistipaikkoja heidän lisäkseen saavuttivat myös Antti Karppinen, Sami Reivinen, Vesa Tyni ja Emmi Virtanen.

SAV:n Vuosikilpailussa palkitut kuvat löydät tästä http://www.ammattivalokuvaajat.fi/newsite/vuosikilpailussa-2018-palkitut-kuvat/

FEP:n kisassa palkitut puolestaan tästä http://www.europeanphotographers.eu/competition/competition.php?compo_id=50#

Onnittelut kaikille palkituille sekä uusille mestareille!


Viimeisimmät artikkelit