5 uutta suomalaista QEP-kuvaajaa sekä 1 uusi MQEP

Federation of European Professional Photographer järjesti kesän 2018 QEP-jurytystapahtumansa Suomessa. Kotimaan kamaralla järjestetty tilaisuus innosti useita suomalaisvalokuvaajia hakemaan Qualified European Photographer ja Master Qualified European Photographer -arvonimiä.

Onnistumisia tuli useita, viikonlopun saldona oli 5 uutta QEP-kuvaajaa sekä 1 uusi MQEP:

Lari Järnefelt, QEP Portrait

Mika Levälampi, QEP Commercial

Sami Reivinen, QEP Fine art

Anu Sundell, QEP Portrait

Emmi Virtanen, QEP Fine Art

Johanna Sjövall, MQEP

Onnittelut kaikille!

Arviointijuryn puheenjohtaja Jim Lowe luovutti M/QEP-diplomit suomalaiskuvaajille. Kuvassa vasemmalta Mika Levälampi, Jim Lowe, Emmi Virtanen, Johanna Sjövall, Lari Järnefelt, Sami Reivinen (kuvasta puuttuu Anu Sundell). Kuva Tiina Puputti

Kuvassa Johanna Sjövallin kuvasarjan arvioinut jury, vasemmalta lukien Bernd Gassner Saksa, Pierre Delaunay Ranska, Andy Hens Saksa, Johanna Sjövall, Antonio Barrella Italia, Jos Verhoogen Belgia, Günther Egger Itävalta ja Laila Villebeck Ruotsi. Kuva Tiina Haring

 

 


Viimeisimmät artikkelit