Elokuun kuvaaja 2017

Niko tässä moikka!

Olen tehnyt töitä valokuvaajana kuutisen vuotta, joista neljä viimeisintä vuotta olen työskennellyt Valokuvaamo Luminkassa. Valokuvaaminen oli aluksi harrastus, mutta ajatus työskennellä ns. vakavasti otettavana kuvaajana lähti siitä, kun eräs kotisivuasiakkaistani tarvitsi sivuilleen tuotekuvia. Kuvaaminen tarpeeseen tuntui mielekkäältä ja ajan myötä myös taidot ovat kehittyneet.

Valokuvaustaitoni olen saanut kokonaan itseopiskelulla, tutuksi tulivat kirjaston kuvausoppaat ja netin opasvideot ja -sivustot. Paljon piti testata myös kantapään kautta. Kotoa onneksi löytyi uusien laitteiden ja tekniikoiden testaukseen kaksi kiitollista mallia, omat tyttäret, joilta yrityskin sai aikanaan nimensä.

Heinäkuun alussa muutimme Pirkanmaalta Etelä-Pohjanmaalle, Alavudelle. Valokuvaamisen lisäksi myymme perinteisiä valokuvaustarpeita, albumeita ja kehyksiä, sekä teemme mm. vanhojen valokuvien retusointia.

Oma urani kuvaajana on vasta alkuvaiheissaan, ja onkin mielenkiintoista, että aina voi oppia lisää ja kehittää taitojaan. Valokuvaajana ei tule koskaan valmiiksi.

Kesäisin terveisin,
Niko Korhonen
Valokuvaamo Luminka
http://www.luminka.fi
https://facebook.com/StudioLuminka