Heinäkuun kuvaaja 2017

Kesäinen tervehdys Jyväskylästä.

Heinäkuun alussa yritykseni täyttää 15 vuotta. Minulla on kuva-artesaanin tutkinto sekä valokuvaajan ammatti- ja erikoisammattitutkinnot muotokuvauksen alalta.

Lapsiaiheiset kuvat ovat erityisen lähellä sydäntäni, sillä olen itsekin kahden lapsen äiti. Tykkään tehdä raskaus-, vauva- ja lapsikuvauksia. Myös huomenlahjakuvaukset ovat minulle mieluisia. Työssäni palkitsevaa on, kun asiakas kertoo astuvansa epämukavuusalueelleen, mutta avautuu kuvausten edetessä, kehuu kuvauselämystä miellyttäväksi ja pitää lopputuloksesta.

Tarjoan Jyväskylässä myös rohkean naisen sekä rohkean miehen -kuvauksia, joihin kuuluu kuvauksen lisäksi meikkaus, kampaus ja stailaus. Nämä kuvaukset toteutetaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Erikoisuutenani on voimaannuttavat valokuvat, joissa kuvattava määrittää itse, millaisena ja missä haluaa tulla kuvatuksi. Voimaannuttava valokuvauselämys on parhaillaan rohkaiseva, merkityksellinen ja yksilön omia tunnelukkoja avaava kokemus, sekä opettaa katsomaan itseä lempeämmin ja näkemään oman arvokkuutensa.

Intohimonani on kuvata karismaattisten sekä tatuoitujen henkilöiden muotokuvia. Karismaattisilla muotokuvilla olen saanut  kansainvälisiä valokuvapalkintoja sekä eurooppalaisen QEP-arvonimen vuonna 2009. Tulevaisuudessa tarkoituksenani on pitää näyttely tatuoitujen henkilöiden muotokuvista ja hakea sarjalla MQEP-arvonimeä. Sarjan työstäminen on jo käynnissä.

Kuvanäytteitäni voit katsoa osoitteessa www.sarimuhonen.fi tai www.sarimuhonen.com
sekä https://www.facebook.com/valokuvaaja.sarimuhonen/

#valokuvaaja #valokuvaaja Jyväskylä #lapsikuvaus #rohkea nainen #rohkea mies #voimaannuttava valokuvaus #tatuoidut #qep