Huhtikuun kuvaaja 2018

Moro, täältä huutelee Emmi, tuore Vuoden Muotokuvaaja, Jyväskylästä!
Olen vuodesta 2011 ollut alalla ja oman yrityksen käynnistin elokuussa 2016. Miun asiakkaat koostuu pääasiassa yrityksistä ja yksityisasiakkaiden puolella naisista, jotka haluavat nähdä itsensä upeana.
Tämä toteutetaan yhteistyössä meikkaaja-kampaajan kanssa, jotta kokemuksesta saataisiin kaikinpuolin ikimuistoinen.

Vuoden Muotokuvaaja-kilpailu on ollut miulla jokavuotinen rasti ja vuosittain palkintoja on kotiin tuotu, mutta tänä vuonna se huippu saavutettiin. Tämän vuoden kilpailukuvistani näkee ehkä kaikista parhaiten sen, millaisia kuvauksia eniten rakastan; voimakkaasti stailattuja, tunnelmallisia kuvia, teoksia ihmisistä. Tyylini on enemmän tummanpuhuva vaikka persoonana miusta on viime aikoina taidettu käyttää eniten sanaa ”pirskahteleva”.

Vaikka kilpaileminen on miulle iso juttu ja siitä tykkäänkin, niin kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että saan kaivettua jokaisesta asiakkaasta parhaimman esiin ja he näkevät itsessään sen kaiken upeuden, jonka minä nään. On kamala kuulla, kuinka niin monet kammoksuvat kameran eteen tulemista, mutta ah miten palkitsevaa onkaan, kun saat poistettua sen pelon ihmiseltä!

Töiden ohessa käyn katutanssi- ja vogue-tunneilla, juon paljon teetä, katselen kotimaisia hömppäkomediasarjoja ja -elokuvia ja aina tilanteen tullen matkustelen. Niin pidetään valokuvaaja virkeänä.

www.byemmi.com
www.facebook.com/byemmi
www.instagram.com/by_emmi