Koulutukset

SAV-päivät

Kevätkaudella 2018 tulossa

Mikaela Holmbergin Luovan valokuvauksen workshop

26.4.2018

”Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat uutta potkua ja inspiraatiota työhösi. Tällä kurssilla ei ole sääntöjä. Luodaan ja inspiroidaan. Käymme läpi minun luovan prosessini. Mistä ajatus projekteihin lähtee, miten niitä suunnittelen, mitä työkaluja käytän valmistautumiseen. Käymme myös läpi tiimin tärkeyttä. Itselleni avainasemassa oli se, että löysin hyvän tiimin, meikkaajan ja puvustajan. Luottomeikkaajani Tiina Lamberg on kurssilla paikan päällä kertomassa meikkaajan näkökulmasta mitä pitää ottaa huomioon meikkaajan ja valokuvaajan yhteistyössä. Pääsette myös näkemään Tiinan työskentelyä. Ryhmän koosta riippuen, paikalla on joko 1 tai 2 mallia. Mallit puetaan Mirjam Lehtosen luomuksiin. Lopputuloksesta tulee taatusti inspiroivaa. Demoan kuvauksen, miten työskentelen mallin kanssa, mitä kalustoa käytän ja millaisella valolla tykkään kuvata. Sinäkin pääset kuvaamaan, joten ota mukaan kamerasi, linssisi sekä läppärisi. Demoan myös kuvankäsittelyä, näytän tapani käsitellä, sävyttää ja luoda tunnelmaa jälkityöskentelyssä.”

Kurssipaikkana toimii Studio Kantola Hämeenlinnassa, os. Myllärinkatu 6. Kurssi on päivän mittainen, klo 10-17. Hinta SAVin jäsenille 120€, ei-jäsenille 145€. mukaan mahtuu max 12 henkilöä. Kurssimaksu sisältää lounaan ja kahvit/teet.

Ilmoittautumiset kursseille toimistolle, toimisto@ammattivalokuvaajat.fi tai 050 4399439

 

SAV-päivää alkaa tavanomaisesti klo 10 ja päättyy klo 16 mennessä, tähän voi olla joitakin poikkeuksia, joista ilmoitetaan erikseen. Kurssin hinta  sisältää  lounaan ja kahvit, ellei toisin ilmoiteta. Kurssista tulee ilmoittautuneille vielä tarkemmat ohjeet ennen kurssia yhdessä laskun kanssa. Ilmoittautumiset toimistolle.

Lisäksi voidaan pitää ns. POP-UP –kursseja; jos haluat paneutua päivän verran johon mieltäsi askarruttavaan teemaan ja saada kollegoita mukaan harjoituksiin, lähetä tieto siitä toimistolle eteenpäin välitettäväksi ja voit löytää itsellesi samanhenkisiä assareita työpajaan!

Ilmoittautumiset kaikkiin SAV-päiviin toimistolle joko toimisto@ammattivalokuvaajat.fi tai   050 4399439

HUOM SAV-päiviin ilmoittautuneet: viime hetken peruutuksista (alle vko kurssipäivään) veloitamme 50% kurssimaksusta sekä no show -ilmiöstä täyden kurssihinnan! Tämä siksi, että vaikka kurssipäivät ovatkin edullisia, niistä koituu kuitenkin kuluja, jotka pitää saada katettua.

 

VVI:n lyhytkurssit

Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy tarjoaa syyskaudella myös laajan valikoman erilaisia kursseja, aiheina mm. kopterikuvaus, ruokakuvaus, Lightroom ja henkilökuvaus. Katso tästä koko VVI:n lyhytkurssivalikoima

 

 

Valokuva-alan koulutusta

VVI:ssa alkavia koulutuksia

Valokuvaajan erikoisammattitutkinto (VEAT)
Valmistava 2-vuotinen monimuotokoulutus valokuvaajan ammattitutkinnon suorittaneille

Valokuvaajan ammattitutkinto (VAT)
Valmistava 2-vuotinen monimuotokoulutusohjelma oppisopimus- tai omaehtoisena
koulutuksena.

Kuvallisen ilmaisun perustutkinto – osaamisalana valokuvaus (KUI)
Valmistava 2-vuotinen monimuotokoulutusohjelma alalla jo toimiville oppisopimuskoulutuksena.

KYSY LISÄÄ puh. 03-223 1881 tai sähköposti vvi@vvi.fi

Tästä löydät tietoja perustutkintokoulutuksesta

Perustutkintoesite

Tästä löydät tietoja ammattitutkintokoulutuksesta

Ammattitutkintoesite

Tästä löydät tietoa erikoisammattitutkintokoulutuksesta

Erikoisammattitutkintoesite

VVI tarjoaa lisäksi lyhytkursseja valokuvauksen harrastajille. 

Ajankohtaista