Koulutukset

SAV-päivät

Kevätkaudella 2018

Myy ja jaksa paremmin -bootcamp 22. – 23.2.2018
 
Kurssin aiheita:
 
– Liikevoiton, asiakastyytyväisyyden ja oman ajanhallinnan lisääminen
– Oman ytimen löytäminen ja sen kirkastaminen brändiksi
– Myynnin tuplaaminen ilman kovaa myymistä
– Juuri oikeanlaisen tuoteportfolion suunnittelu ja tuotteistaminen
– Proselect ohjelma
 
Kurssin tarkoitus on antaa kokonaisvaltaisia keinoja parantaa ja järkeistää liiketoimintaa. Kaksipäiväisen kurssin idea on päästä työstämään, muuttamaan omaa toimintatapaa jo kurssin aikana, saada palautetta omasta yrityksestä ja sen liiketoiminnasta. Kurssilla käydään läpi yhdessä myös jokaisen omaa yritystä ja etsitään porukassa tapoja parantaa jokaisen omaa konseptia. 
 
Kurssi etenee kerroksittain lähtien kaiken perustasta, eli MIKSI. Se on monesti kaikkein vaikein mutta myös oleellisin kysymys brändin ja liiketoiminnan kehittämisessä. Miksi teen sitä mitä teen. Seuraavaksi määritellään KENELLE ja MITÄ. Tämän jälkeen on helppo alkaa miettimään MITEN. Jälkimmäisestä vaiheesta saat tuhdin tietopaketin kurssilla. 
 
Kurssilla opetellaan ja otetaan käyttöön Proselect ohjelma joka on todella mullistava apu myymiseen ja tuotteistamiseen. Proselect ohjelman lisäksi käydään läpi myös muita myynnin lisäämisen tapoja, esimerkiksi valmiiden tulosteiden näyttäminen koevedosten sijaan. Käymme läpi myös jokaisen erilaisia asiakasryhmiä ja niihin soveltuvia eri tuote- ja myymisen keinoja. 
 
Koska kurssi kahden päivän mittainen, jää meillä aikaa myös tutkia jokaisen omaa brändiä ja kokonaisuutta ulkoapäin. Monesti oma mielikuva ja ulkoapäin havaittava mielikuva ovat erilaisia, joten saat paljon hyödyllistä palautetta omasta yrityksestäsi kurssin aikana erilaisten harjoitusten avulla.
 
Ota kurssille mukaan oma tietokone ja yrityksesi materiaalia jotta pääset työstämään omaa konseptiasi kurssin aikana. Tavoitteena on, että jokainen pääsisi heti kurssin aikana ja sen jälkeen hyödyntämään opittuja asioita omassa liiketoiminnassaan.
 
Kurssin hinta 180e (jäsenille) ja 220e ei jäsenille. Hinta sisältää kahden päivän luentopajan ja kaksi lounasta. Kurssi järjestetään Valokuvaamo KLIK:n tiloissa (Suvantokatu 13, Tampere). Kurssille mahtuu max 15 henkeä. Kouluttajana Sami Reivinen.
Lisäksi keväällä tulossa

26.4.2018
Mikaela Holmbergin pitämä konseptuaalisen kuvaamisen SAV-päivä, tämän kurssi tarkemmat
tiedot tulossa pian

Ilmoittautumiset kursseille toimistolle, toimisto@ammattivalokuvaajat.fi tai 050 4399439

 

SAV-päivää alkaa tavanomaisesti klo 10 ja päättyy klo 16 mennessä, tähän voi olla joitakin poikkeuksia, joista ilmoitetaan erikseen. Kurssin hinta  sisältää  lounaan ja kahvit, ellei toisin ilmoiteta. Kurssista tulee ilmoittautuneille vielä tarkemmat ohjeet ennen kurssia yhdessä laskun kanssa. Ilmoittautumiset toimistolle.

Lisäksi voidaan pitää ns. POP-UP –kursseja; jos haluat paneutua päivän verran johon mieltäsi askarruttavaan teemaan ja saada kollegoita mukaan harjoituksiin, lähetä tieto siitä toimistolle eteenpäin välitettäväksi ja voit löytää itsellesi samanhenkisiä assareita työpajaan!

Ilmoittautumiset kaikkiin SAV-päiviin toimistolle joko toimisto@ammattivalokuvaajat.fi tai   050 4399439

HUOM SAV-päiviin ilmoittautuneet: viime hetken peruutuksista (alle vko kurssipäivään) veloitamme 50% kurssimaksusta sekä no show -ilmiöstä täyden kurssihinnan! Tämä siksi, että vaikka kurssipäivät ovatkin edullisia, niistä koituu kuitenkin kuluja, jotka pitää saada katettua.

 

VVI:n lyhytkurssit

Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy tarjoaa syyskaudella myös laajan valikoman erilaisia kursseja, aiheina mm. kopterikuvaus, ruokakuvaus, Lightroom ja henkilökuvaus. Katso tästä koko VVI:n lyhytkurssivalikoima

 

 

Valokuva-alan koulutusta

VVI:ssa alkavia koulutuksia

Valokuvaajan erikoisammattitutkinto (VEAT)
Valmistava 2-vuotinen monimuotokoulutus valokuvaajan ammattitutkinnon suorittaneille

Valokuvaajan ammattitutkinto (VAT)
Valmistava 2-vuotinen monimuotokoulutusohjelma oppisopimus- tai omaehtoisena
koulutuksena.

Kuvallisen ilmaisun perustutkinto – osaamisalana valokuvaus (KUI)
Valmistava 2-vuotinen monimuotokoulutusohjelma alalla jo toimiville oppisopimuskoulutuksena.

KYSY LISÄÄ puh. 03-223 1881 tai sähköposti vvi@vvi.fi

Tästä löydät tietoja perustutkintokoulutuksesta

Perustutkintoesite

Tästä löydät tietoja ammattitutkintokoulutuksesta

Ammattitutkintoesite

Tästä löydät tietoa erikoisammattitutkintokoulutuksesta

Erikoisammattitutkintoesite

VVI tarjoaa lisäksi lyhytkursseja valokuvauksen harrastajille. 

Ajankohtaista